Aku punya 25jam sehari

its not easy ya knoe~

Hari-hari menjahit, ibu jari ku kematu. Jatuh saham aku.

20 Ohimesans for Aina!
» 20 Ohimesans for Aina!

Tapi aku suka menjahit.

Kadang-kadang tak puas hati dengan diri sendiri sebab tak cukup masa.

twas long overdue...gomen ne~
» Clutch Purse untuk kak tini. *twas loooo0ooong overdue, gomen ne!


» dan ini untuk mr.boxerfreak!

Kalau aku punya masa yang lebih pun, aku habis kan untuk tidur jugak! haha betul tak?

16 thoughts on “Aku punya 25jam sehari

  1. anakmami says:

    hi shambie,

    cantek cantek la barang you buat. nice. btw, I have checked with Threadless on your case tu. they replied asking you to contact their customer service.

  2. Wizurai says:

    ko kreatip, tabik kat ko…
    dah lama aku usha² hasil tangan ko ni kat cart tu…
    ingatkan ko market kat tempat lain jugak, rupanya tak, ye kan?
    jadi memang aku sokong la kata² Mael tu, buka store kat ebay, lelong etc…
    oh ya, aku ada jumpa web ni… http://www.wanitamelayu.com... situ pun aku tengok kencang je org jual² barang camni…

  3. Tny says:

    Damn!!! I juz sms-ed you abt the cluctch 😉 malulah pulak…

    Rupanya clutch updates dh ada kt post ni.. sori :p and thanks Shambie 😀
    Pas Aina tu order selambak Ohimesan.. rasa cm teringin jugak nk order.. apa2 hal nanti Ktny inform later..

    Take care.

Leave a Reply