In the mood for sewing projects

Yo! Tak jadi sambung esok. Mentang-mentang dah boleh post entri. Terlebih eksaited pulak dah~

Now I know why I can’t post entries to my blog. Apparently, using Chrome renders the WYSIWYG useless!!! gah! I still dunno why. Takpe lah, tunggu WordPress 2.9 Update :ops: Now I’m using Firefox. Ok!

Aku sangat lah tidak sabar nak melaram dengan baju baru. Baju kurung moden, guna kain Party Animal in Black dan Mints in Black. Dua-dua dari koleksi kain Summer Soiree. Aku suka sangat combination Polka Dots dan Zebra Prints, rasa macam cool habes aaaaaah^^ :blush:

Tapi ntah bila la baju kurung baru ni boleh siap. Padahal tak susah mana pun nak jahit~ (haha ye ke? sesedap hati je cakap, bukan aku pun yang jahit~ aku reti jahit beg jeee!) :hehe:

Bukti nya, eherm.. gambar Clutch Purse Polka Dots tu, aku jahit sendiri! :cheer:

Polyvore Set - Polka Dots Zebra
Polyvore Set - Polka Dots Zebra
Party Animal and Mints in Black from Summer Soiree
Party Animal and Mints in Black from Summer Soiree {more at BJX.STORE}
Summer Soiree Combo - Black and White
Summer Soiree Combo - Black and White

Ada sesiapa berminat dengan kain cotton (kombinasi ni), boleh la jenguk BJX.STORE. Ada pre-order untuk warna Pink, Lime. Black sudah sold out! Maaf~ :ops:

summer soiree - pink combo
summer soiree - pink combo

Aku juga ada ready stock untuk kombinasi ni, warna Pink. Ukuran 2 yards (ela) bagi setiap corak berjumlah, 4 ela.  Stok sampai 19 Oktober atau 20 Oktober. Siapa berminat nak beli? Boleh bayar sebelum 20 Oktober 2009… aku bagi diskaun? 😉 Tak yah tunggu lama-lama?

Ok, sambung esok!

2 thoughts on “In the mood for sewing projects

Leave a Reply